Coaching

Ontdek jouw mogelijkheden in een kennismakingsgesprek

Een droom of doel realiseren klinkt vaak eenvoudiger dan dat het lijkt. Als je mindset maar goed is… Maar waar begin je, welke stap zet je als eerste en hoe zorg je ervoor dat je doorgaat?

Attitude of Life is een gepersonaliseerd programma dat er voor zorgt dat jij je dromen en doelen gaat behalen. Welke omstandigheden jij in je leven ook hebt meegemaakt; faalangst, perfectionisme of domweg het gebrek aan een duidelijk plan. 

Met de methode van Attitude of Life leren we je niet één droom of doel behalen, we leren je hoe je àl je dromen en doelen kunt behalen. In een kennismakingsgesprek inventariseren we je

  • Wat je wilt bereiken
  • Waarom je denkt dat het nog niet is gelukt
  • Welke stappen je wellicht al in de richting van je doel gezet hebt
  • Hoe de Control Your Mindset-methode voor jou kan werken

Word je bewust van je gedrag en verbeterpunten

Om je doel te bereiken ben je maar deels afhankelijk van de omstandigheden; de grootste impact heb je zelf. Elke stap die je zet en elke keuze die je maakt heeft invloed op het bereiken van je doel.

Neem de leiding over je leven en zie hoe veel je zelf kunt bereiken. Onderzoek je gedrag en je denkpatronen en vind de tools om alles in jouw richting te buigen. Met onze begeleiding vind je uiteindelijk de weg naar jouw doel.

Een traject op maat.

Leren

Leer alles over de Attitude of life methode

Trainen

Ontwikkel en train nieuwe vaardigheden

Beheersen

Leef je nieuwe leven en beweeg richting je doel

Leer van een brok ervaring

Jasper van der Veen traint en coacht al vanaf zijn tienerjaren. Het zit hem in het bloed en het geeft hem een kick mensen te motiveren en ze op te zien bloeien als ze zien dat ze wél in staat zijn dat te doen wat ze eerder voor onmogelijk hielden.

Na jaren op sportief vlak te hebben gecoacht, besloot hij een opleiding tot NLP-coach te volgen. In combinatie met zijn jarenlange ervaring met het motiveren van verschillende groepen mensen, kon hij deze nieuwe kennis omzetten in een praktische, doelgerichte methode die al meerdere mensen naar hun droom heeft geleid.

Maak kennis met Jasper en ontdek hoe hij ook jou kan helpen

Vraag een gratis inspiratiesessie aan.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.