De 7 stappen van Attitude of life

Een doel behalen begint bij jouw bereidheid om gedrag te veranderen

Het is makkelijk om oorzaken buiten jezelf aan te wijzen waarom je je doel nog niet bereikt. Maar de oplossing ligt niet in je omgeving of in de omstandigheden, maar in jou.

Als je ervoor kiest de leiding over je leven te nemen en niet langer slachtoffer te zijn van wat er om je heen gebeurt, zul je zien hoe jouw doelen ineens binnen handbereik liggen.

In de e-bookserie van Control Your Mindset ga je stap voor stap door je eigen gedrag en zie je waar je blokkades zitten. Met de oefeningen uit de boeken heb je de tools in handen die blokkades op te heffen.

Creëer direct jouw mooiste leven!

Stap 1: Balans vinden in jezelf

Om een succesvol leven te leiden is balans vinden in jezelf enorm belangrijk. Je moet sterk in je schoenen staan als het gaat om tegenslagen en onverwachte momenten in je leven. Jezelf leren kennen en op jezelf kunnen vertrouwen zorgt ervoor dat je in staat bent om elke dag aan je doel te werken.

Dit e-book is de eerste stap in de methode van Attitude of life

In dit e-book leer je;

Stap 2: Route naar je doel uitstippelen

Weten wat je wil, is misschien wel het belangrijkste element om je droomdoel te realiseren. Zodra je een duidelijke omschrijving hebt van dit doel neemt je motivatie toe en ga je dagelijks stappen zetten. In dit e-book leer je alles over hoe je motivatie haalt uit jouw persoonlijke droomdoel. 

In dit e-book leer je;

Stap 3: Visualiseer je eigen doel

In dit e-book lees je hoe je een duidelijk beeld van je droomdoel creëert. Dit is essentieel voor het veranderen van je onbewuste patronen in je brein. Zodra je je bewust bent van je droomdoel en hoe je dit kunt visualiseren, zul je elke dag meer gemotiveerd zijn.

In dit e-book leer je;

Stap 4: Denken in mogelijkheden

In dit e-book leer je hoe je meer uit jezelf haalt met een specifieke techniek die je bewuster maakt van je situatie. Denken in mogelijkheden geeft je de energie die nodig is om nieuwe ideeën en kansen te zien in het proces om je droomdoel te realiseren.

In dit e-book leer je;

Stap 5: Denken in mogelijkheden

In dit e-book leer je hoe je met geluiden je onderbewuste in de richting van je droomdoel beweegt. Daarnaast leer je hoe je deze techniek ook op andere gebieden kan toepassen om energieker, effectiever en positiever in het leven te staan.

In dit e-book leer je;

Stap 6: Volg de juiste stappen

In dit e-book leer je hoe je met een stappenplan dagelijks dichterbij je droomdoel komt. In actie komen is essentieel om je droomdoel te realiseren, maar in welke vorm en hoe combineer je dit met je werk en je sociaal leven? Het gaat om het maken van keuzes en stellen van prioriteiten in je leven. Daarnaast leer je hoe je bewuster omgaat met het begrip tijd in het algemeen.

In dit e-book leer je;

Stap 7: Ontwikkel je eigen gevoel

In dit e-book ga je leren hoe je je eigen gevoel ontwikkelt richting je droomdoel. Je komt erachter hoe belangrijk je emoties zijn en welke veranderingen ze kunnen creëren in je dagelijks leven. Je leert verder hoe je je bewust wordt van positieve én negatieve gevoelens en emoties en hoe je deze vervolgens kan veranderen naar datgene wat jij wil.

In dit e-book leer je;

Start vandaag met je persoonlijke
reis richting je doel.

Iedereen die een droom wil waarmaken is begonnen met het zetten van een eerste stap.

Onderneem actie en vertrouw erop dat het goed gaat aflopen.

Jasper van der Veen

De E-books van Attitude of Life

De e-books volgen de 7 stappen van de Control Your Mindset-methode. In elk boek leer je de theorie achter de methode en vind je praktische oefeningen om jezelf in die stap te ontwikkelen.

Je kunt de methode in eigen tempo volgen en krijgt gaandeweg meer inzicht in je eigen gedrag. Je hebt de weg naar je doel zelf in de hand!

Actie: Ebookbundel

Ontvang alle 7 ebooks van Attitude of Life en een gratis ebook over leefregels.

Inhoud:

  • Ebook 1 – Balans vinden in jezelf
  • Ebook 2 – Route naar je doel uitstippelen
  • Ebook 3 – Visualiseer je eigen doel
  • Ebook 4 – Denken in mogelijkheden
  • Ebook 5 – Geluiden combineren met je doel
  • Ebook 6 – Volg de juiste stappen
  • Ebook 7 – Ontwikkel je eigen gevoel
  • Bonus Ebook – Leefregels

8 ebooks voor de prijs van 5!

69,93 €49,99