Het E-book met 7 tips die je leven gaan veranderen

Een leuk leven kan iedereen realiseren. Wellicht kun je dit beamen en begrijp je dat ik hiermee bedoel dat iedereen blij is met zijn of haar baan en relatie. Maar je merkt ook aan jezelf dat de dagen, weken en maanden voorbijvliegen en voordat je het weet zit je alweer bij de volgende kerstborrel en worden de vragen over je goede voornemens alweer gesteld.

Als ik vraag aan mensen of ze gelukkig zijn, is het antwoord overwegend positief. Maar als ik doorvraag naar hun dromen en ambities dan lijken deze erg ver verwijderd van de realiteit waarin ze zich op dat moment bevinden. Het meest verschrikkelijke antwoord dat ik kan krijgen is dat mensen er niet in geloven dat ze hun droom nog kunnen realiseren. En de ergste reden die mensen daarvoor geven is dat ze vinden dat ze het niet waard zijn omdat ze iets niet kunnen of niet goed genoeg zijn.

Attitude of Life gaat jou verder helpen

Dit is een van de redenen waarom ik ben begonnen met Attitude of Life: om jou te helpen je ogen te openen in deze geweldige wereld.

Ik zie dat heel veel mensen hun leven laten leiden door de dingen die gebeurd zijn in het verleden of soms te bang zijn voor de dingen die staan te gebeuren in de toekomst. Steeds vaker raken mensen door deze negatieve gedachtes in depressies of gaan overmatig alcohol gebruiken en in sommige gevallen naar zwaardere drugs grijpen. Al deze manieren van uiten zijn een plaatsvervanger voor het gevoel wat jij het liefste wil hebben namelijk; GELUK!

Ik wil je bewust maken door niet als de meerderheid te leven maar meer als de minderheid op aarde, die voor zichzelf kiest; voor je eigen geluk.

Wil jij je leven leiden vol overvloed, geluk en succes? Je kan het leren! Begin met het gratis E-book te downloaden. Bevalt dit jou? Dan kan je daarna overgaan op het boek “Van idee naar werkelijkheid” van Attitude of Life.

Maak je dromen waar – Jasper van der Veen

Attitude of Life