Over Attitude of Life

Jouw doelen behaal je sneller dan je denkt.

We leven in een wereld waarin we continu worden blootgesteld aan keuzes. Hoewel het lijkt op vrijheid, geven die keuzes ook onrust en stress. Je wilt namelijk alleen maar de juiste keuzes maken. Attitude of life maakt je bewuster van de keuzes die je maakt in je leven. 

Zo heb je namelijk meer grip op je leven en daarmee ook op de dromen en doelen die je wil realiseren. 

Leven in een wereld waarbij je zelf controle hebt op de uitkomst geeft een magisch gevoel. Het zal je namelijk bewust maken van de mogelijkheden die jij hebt en creëert  

een nieuwe manier van leven die je dagelijks gaat toepassen. En als je dat eenmaal onder de knie hebt kun je elk doel realiseren.

Behaal geweldige resultaten met de Control your Mindset training

Je leven verandert compleet met de methode van Attitude of Life. Je gaat de wereld vanuit een ander perspectief zien en zult opmerken dat degenen die hun doel al bereikt hebben dat dat gedaan hebben vanuit een manier van leven. De manier van leven is voor iedereen anders (want iedereen ís anders), maar wat hetzelfde is, is de volledige overgave.  

Zodra je met de methode van Attitude of Life jouw manier van leven hebt gerealiseerd, ben je in staat elke droom of elk doel te realiseren in je leven. Maar het ligt wel in je eigen hand. Hoeveel tijd en energie ben jij bereid om te investeren in je eigen leven? 

Als je op een punt in je leven komt dat je je bewust wordt van jezelf dan kom je erachter dat je ervoor kunt kiezen om als slachtoffer te leven of als een leider van je eigen leven. Er kunnen allerlei blokkades in je verleden liggen, waardoor je uit balans bent geraakt en je afhankelijk bent geworden van de omstandigheden. Maar de oplossing ligt niet in je omgeving of de omstandigheden, de oplossing zit in jou. Wat is er gebeurd, waar zitten die blokkades? Jij kunt ze zelf oplossen door de leiding over je leven terug te nemen. 

Mijn ervaring als gedragscoach en mindset trainier

Al op mijn 19e trainde ik mijn eigen voetbalteam. Ik studeerde aan het CIOS en de ALO en werd gymleraar in het speciaal onderwijs. Geen gemakkelijke doelgroep, maar des te mooier waren de resultaten als de leerlingen boven zichzelf uitstegen.

Steeds daag ik alle leerlingen uit om het maximale uit zichzelf te halen. Hiervoor is georganiseerde chaos mijn uitgangspunt en kenmerken mijn lessen zich door de gedeelde verantwoordelijkheid die ik creëer met mijn heldere visie.

Op een reis door Thailand ontstond de basis voor Attitude of Life. Eenmaal thuis werkte ik dat idee verder uit en volgde ik een opleiding tot NLP-instructeur. Mijn methode is gebaseerd op deze theoretische kennis, maar vooral ook op mijn eigen trainer- en coachingservaringen. Want wat ik vooral geleerd heb is hoe mensen uit alle doelgroepen te motiveren zijn, wat ze nodig hebben, wat jíj nodig hebt om je doel te bereiken.

Op zoek naar antwoorden in je leven?

Stel je vraag in het onderstaande formulier en wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een reactie krijgt op je vraag.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.