Over het boek van Van idee naar werkelijkheid van Attitude of Life

We hebben allemaal ons eigen verhaal. De gebeurtenissen in je leven en de keuzes die je maakte, hebben je gebracht waar je nu bent. En hoe dat verhaal ook is gelopen, het is van grote waarde. Te weten waar je vandaan komt en hoe dat je gevormd heeft, geeft je inzicht in hoe je je toekomst kunt invullen. Jouw verhaal is zowel de start als de afloop van je dromen, van wat je wil in je leven. Met behulp van Attitude of Life kan jij jouw verhaal verhaal vertellen, jouw verhaal waar jij de afloop van bepaalt. Attitude of Life gaat je daarbij helpen. Het geeft je de inzichten, de kennis en de vaardigheden om de dromen die jij hebt tot doel te stellen in je leven.

Wat gaat “Van idee naar werkelijkheid” mij brengen?

Attitude of Life is een methode die door iedereen te gebruiken is. Deze methode leer je te begrijpen en in te zetten met het boek “Van idee naar werkelijkheid”. Ongeacht je droom, ongeacht je verhaal. In 7 stappen beweeg je je van je droom naar je doel. Je leert over jezelf, hoe je jouw wereld en de wereld om je heen ervaart, maar vooral leer je wat je nodig hebt om bij je doel te komen. De 7 stappen die jou gaan helpen bij het realiseren van je dromen hebben betrekking op de volgende onderwerpen:

  • Zelfreflectie
  • Doelen stellen
  • Visualiseren en ankeren
  • Hulpbronnen
  • Geluid associatie
  • Actie ondernemen
  • Gevoelens reguleren

Deze onderwerpen worden uitgebreid in het boek “Van idee naar werkelijkheid” van Attitude of Life besproken. Elk hoofdstuk in het boek beschrijft een stap (onderwerp) uit de methode en sluit af met concreet en praktische opdrachten. Attitude of Life geeft handvatten om de filosofie, die onder andere Michael Pilarczyk en Tony Robbins als succesformule overbrengen, tot leven te brengen en ook echt voor jou te laten werken

De filosofie van Michael Pilarczyk en Tony Robbins zijn nu ook echt voor jou toegangbaar. De filosofie waar zij zo heilig van overtuigd zijn komt terug in boeken als The Secret, Think and Grow Rich en The Law of Attraction. En nu kan jij deze krachten ook voor jou laten werken.

Creëer nu je eigen toekomst

Klik op onderstaande button om het boek “Van idee naar werkelijkheid” t.w.v. 29,95 euro nu te bestellen.

Reviews

Van idee naar werkelijkheid laat je echt over jezelf nadenken. Over de doelen die je wilt bereiken in je leven en het geeft echt goede handvatten om er ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. het is zeker een boek waar ik in zal blijven lezen en mee zal blijven werken, omdat jezelf altijd veranderd en je doelen in het leven ook. Het leest ook erg makkelijk wat ik zelf wel prettig vind aangezien ik voor mijn opleiding vrij pittige literatuur lees. En dan merk ik wanneer ik boeken voor mezelf te ontwikkelen lees dat ik graag makkelijk leesbare boeken lees, zonder al die ingewikkelde termen. En dit boek leest echt heerlijk weg. Ik heb het in een avond bijna uitgelezen en ik ga nu aan de slag met de opdrachten die in het boek staan.

Kelly

Maak je dromen waar – Jasper van der Veen